Achiziție Publică Nr. 4/NANSEN/2024

🌟 Achiziție Publică Nr. 4/NANSEN/2024

📅 Termen limită pentru depunerea ofertelor: 29 februarie, ora 18:00

📍 Chișinău, 12 februarie 2024

 

Subiect: 🌟 Anunț de Oportunitate: Furnizare de Servicii Catering în Regiunea Ocnita 🌟

 

Stimate prestator de servicii catering,

 

Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM), în colaborare cu proiectul Entrepreneurial Growth and Financial Literacy Initiative (EGFLI)”, finanțat de Consiliul Norvegian pentru Refugiați (NRC) și generos sponsorizat de NANSEN, lansează un apel pentru oferte pentru furnizarea de servicii catering în regiunea Ocnita, pentru un grup de 100 de persoane, pe o perioadă de 19 zile.

 

🎯 Scopul nostru este de a asigura servicii de catering de calitate pentru participanții la evenimentele organizate în cadrul proiectului nostru, contribuind astfel la buna desfășurare a acestora și la crearea unei atmosfere prietenoase și confortabile.

 

🍽️ Căutăm un prestator de servicii catering experimentat și profesionist, capabil să ofere:

 • Coffe break-uri și pauze de prânz pentru un grup de 100 de persoane, timp de 19 zile.
 • Meniuri diverse și adaptate nevoilor și preferințelor participanților.
 • Asigurarea de apă și alte băuturi pentru toate evenimentele.

 

Obiectul achiziției: Furnizarea de Servicii Catering în Regiunea Ocnita

 

📝 Persoanele sau entitățile interesate trebuie să îndeplinească următoarele cerințe minime de participare:

– Să fie operatori economici înregistrați legal și să îndeplinească cerințele legale pentru desfășurarea activităților de catering în Republica Moldova.

– Să demonstreze experiență anterioară în furnizarea de servicii de catering pentru evenimente similare.

 

📅 Termenii și condițiile achiziției includ:

– Furnizarea de servicii catering pentru un grup de 100 de persoane, timp de 19 zile.

– Meniuri variate și echilibrate, adaptate preferințelor și necesităților participanților.

– Asigurarea de apă și alte băuturi la fiecare eveniment.

– Achiziția se va baza pe prețul cel mai avantajos și conformitatea cu termenii și condițiile specificate.

Prestarea Serviciilor de Catering Licență Sanitară:

 • Furnizorul trebuie să aibă o licență sanitară valabilă pentru a oferi servicii de catering.
 • Experiență în Domeniu: Minimum 5 ani de experiență în domeniul serviciilor de catering, preferabil în evenimente corporative sau de formare.
 • Capacitate de Livrare: Capacitatea de a livra serviciile de catering pentru un număr minim de 100 de persoane.
 • Meniuri Diversificate: Abilitatea de a oferi opțiuni multiple de meniu, inclusiv opțiuni pentru diete speciale (vegetariene, fără gluten, etc.).
 • Referințe: Minimum trei referințe pozitive de la clienți care au beneficiat de serviciile de catering în ultimii cinci ani.

Cerințe Generale Asigurări:

Politică de asigurare pentru răspundere civilă și pentru angajați conform legislației în vigoare.

 • Conformitate: Toate locațiile și serviciile propuse trebuie să respecte legile și reglementările locale și naționale, inclusiv cele legate de sănătate și securitate.
 • Sustenabilitate: Practici sustenabile de afaceri, inclusiv utilizarea resurselor regenerabile și reciclarea, constituie un avantaj.
 • Cod de Etică și Integritate: Entitatea nu trebuie să fie implicată în litigii juridice, corupție sau activități neetice în ultimii 5 ani.
 • Capacitate de Reacție: Furnizorii trebuie să aibă un plan de urgență pentru a aborda eventualele probleme sau defecțiuni care ar putea apărea în timpul evenimentului.
 • Tehnologia și Echipamentele: Toate locațiile trebuie să fie echipate cu tehnologie și echipamente moderne (proiectoare, sisteme audio-video, WiFi etc.).
 • Plata: Acceptarea unor termeni de plată standard, inclusiv o perioadă de grație în cazul neîndeplinirii serviciilor, precum și posibilitatea de plată pe tranșe.
 • Accesibilitate pentru Persoane cu Dizabilități: Locația și serviciile trebuie să fie accesibile pentru persoanele cu dizabilități.
 • Politica de Anulare: Politica de anulare a rezervării trebuie să fie clară și trebuie să ofere opțiuni flexibile pentru client.
 • Punctualitate și Fiabilitate: Un istoric demonstrat de respectare a termenelor limită și a angajamentelor, inclusiv în condiții de stres sau de termeni limită strânși.

📧 Pentru a primi documentația de ofertă, persoanele interesate trebuie să trimită un e-mail la adresa proiecte.afam@gmail.com, indicând numărul licitației și subiectul mesajului ” NANSEN_Catering_Ocnita”.

 

☎️ Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 068384224.

 

Echipa Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM) vă mulțumește pentru interesul și implicarea dumneavoastră în sprijinirea activităților noastre și în facilitarea unei experiențe culinare deosebite pentru participanții noștri!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *