AFAM are un nou manual operațional de funcționare!

Consiliul de administrare AFAM a aprobat în ședința din 15 decembrie curent noul manual operațional AFAM care are ca scop fortificarea  capacității organizaționale prin o planificare strategică îmbunătățită, dezvoltarea unor politici interne ajustate la standardele internaționale, transparență financiară și vizibilitate. Aceste îmbunătățiri vor permite AFAM să-și sporească contribuțiile de acțiune în procesele de realizare a misiune AFAM și cele de abilitarea economică a femeilor în Moldova.

Noul manual operațional include reglementări exprese privind aspectele ce țin de regulamentul intern de funcționare, politicile de toleranță zero față de corupție și conflicte de interese, logistică și achiziție, cod de conduită, politici și proceduri de prevenire a exploatării și abuzului sexual (SEA), politici și proceduri care acoperă toate gestionările financiare de rutină și activitățile administrative conexe.

Astfel, AFAM iși reconfirmă angajamentul ferm pentru racordarea continuă a procedurilor interne la cele mai înalte standarde de funcționare, transparență maximă și de a aplicare a lecțiilor bune din practica organizațiilor societății civile internaționale.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul proiectului de consolidare a capacităților AFAM (21.08.23-29.02.24) implementat cu suportul Centrului Internațional de Antreprenoriat Privat (@EuropeandEurasiaDepartmentatCIPE) și finanțat de către Oficiul Departamentului de Stat al SUA pe Problemele Globale ale Femeilor.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *