22

AFAM crește împreună cu diaspora potențialul antreprenorial din Moldova

Inițiativa aparține Președintei AFAM, Angela Gladei, și are drept scop fortificarea legăturilor multidimensionale a Republicii Moldova cu diaspora, prin implicarea directă a Asociației.
Strategia de cooperare va acoperi cele 3 direcții strategicd AFAM:
➡️ Extinderea AFAM-ului ca organizație, la nivel de aderare a membrilor din disporă, membri care pot să contribuie cu experiență, expertiză și cunoștințe – personale și profesionale;
➡️ Valorificarea platformei Smarketoo, creată de Galina Indoitu, Director general și co-fondator: dezvoltarea de proiecte comunitare la nivel de țară și îmbunătățirea calității vieții în regiunile de unde provin cetățenii din disporă, cu ajutorul platformei, cetățenilor, societății civile, diasporei și AFAM-ului;
➡️ Stabilirea unei conexiuni dintre comunitatea diasporei și reprezentanții activi AFAM, prin creare de oportunități, activități de matchmaking, networking de afaceri și identificarea ambasadorilor din diasporă.
Suntem ferm convinși că, scopul nostru va fi atins prin creare unei conexiuni forte care va facilita revenirea în țară a cetățenilor, prin oferirea unui sprijin complex: consultanță și mentorat din partea AFAM, pentru a încuraja și construi afaceri noi și inovative.
Reamintim că, la finele lunii mai, Consiliul de Administrare AFAM a trasat și aprobat Obiectivele Strategice ale Organizației, printre care și #Diaspora.
Detaliile urmează. Fii cu ochii pe pagina AFAM – Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova, pentru a pentru a fi informat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *