19

AFAM partener în cadrul proiectului PartnersInWine

Suntem încântați 📢 să vă anunțăm că, Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova este parte a proiectului PartnersInWine, implementat de către Oficiul Național al Viei și Vinului în colaborare cu Camera de Agricultură din Dordogne (Franța), finanțat și realizat cu susținerea din cadrul Programului EU4BUSINESS:CONNECTING COMPANIES.
Scopul proiectului este
➡️ creșterea competitivității produselor vinicole,
➡️ valorificarea autenticității și orientarea spre consumator
➡️ diversificarea piețelor de desfacere și promovarea vinurilor moldovenești
➡️ de a stimula creșterea economică și a consolida relațiile dintre Uniunea Europeană, statele sale membre și cei șase vecini estici (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina).
Una dintre directiile strategice 📑 ale AFAM este extinderea comunității la nivel internațional 🌏 și apreciem enorm deschiderea colegilor din Franța de a semna un memorandum de colaborare și crea sinergii sustenabile între antreprenoarele din Republica Moldova și Republica Franceză.
Mulțumim 🤝 Oficiului Național al Viei și Vinului pentru această oportunitate și pentru invitația de a fi parteneri în acest grandios proiect. Avem toată certitudinea că, acțiunile comune vor contribui la schimbul de bune practici si dezvoltarea sectorului vinicol.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *