Signe

Membrele AFAM s-au întâlnit cu E.S. Signe Burgstaller, ambasadoarea Suediei în Moldova

Membrele Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova au avut un prilej deosebit de a se întâlni cu Ambasadoarea Suediei în Republica Moldova, Excelența Sa Dna Signe Burgstaller. La Business Breakfast organizat de AFAM, Ambasadoarea a povestit despre experiența Suediei în ce ține de abilitarea economică a femeilor, aducând mai multe exemple de politici și bune practice în acest sens.

 „În Suedia se crede tare mult în egalitatea de gen și în promovarea femeilor în toate sferele sociale, dar și în business ca antreprenori. Sunt aici de doi ani și am întâlnit femei foarte puternice și pe care le admir în tot ce fac.” a punctat Ambasadoarea.

Totodată, invitata a povestit despre activitatea Dnei de până la misiunea din Republica Moldova, dar și despre proiectele și activitățile inițiate de către Ambasada Suediei de aici. „Pentru a încuraja femeile în afaceri aici în Moldova, Ambasada Suediei susţine mai multe programe, ce au ca scop promovarea afacerilor deţinute sau gestionate de femei şi întreprinderile cu o forţă de muncă feminină majoritară. Prin urmare, se vede că şi femeile posedă spirit de lider şi de întreprinzător şi abilităţi pentru a face contribuţii pozitive la dezvoltarea economică a ţării”, notează Excelența Sa.

Ambasadoarea s-a arătat interesată de activitatea Asociației și planurile de viitor ale membrelor în sfera de afaceri, precum și le-a urat doamnelor multe realizări de succes.

Comments are closed.