11

Celebrarea inedită a #8_ani de activitate AFAM

Un arbore pentru eternitate!
Cu prilejul celebrării a #8_ani de activitate a Asociației Femeilor Antreprenoare, alături de Grădina Botanica Națională și membrele asociației am plantat arbori de Prunus și Sakura.
Aprecieri enorme directorului Grădinii Botanice, Ion Roșca, cu suportul căruia am creat colțișorul verde #AFAM pentru generațiile viitoare și am investit cu drag în natură, dar și membrelor Cosiliului de Administrare – Aurelia Salicov, Tatiana Mereuță și pentru implicare și inspirație în buna organizare a primului eveniment de plantare.
De asemenea, ne-am bucurat de suportul și participarea membrelor fondatoare AFAM, Veronica Arpintin și Carolina Bugaian, și le mulțumim profund pentru implicare și susținerea proiectelor noastre.
Emoțiile și întreg procesul de plantare a fost imortalizat de o întreagă echipă, Anna Gulko, Francesca Gladei, Roman Iasnisevici și sperăm că datorită acestor poze minunate vă veți inspira cu dorința de a contribui la restabilirea faunei din țara noastră.
Urmează sa continuam proiectul de plantare a copacilor în regiuni și suntem deschise pentru orice inițiativă ce o aveți. Fiți cu ochii pe pagina AFAM deoarece urmează o deplasare în raionul Drochia.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *