255677910_1922486317911781_9201457491182700686_n

Eveniment dedicat membrelor Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova

„Meet AFAM Members” este mai mult decat o întâlnire cu membrele Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova, este curajul de a-ți povesti istoria ta de succes cu tot ce a precedat acest moment: frici, dorințe, curaj, dezamăgiri, riscuri.
Cristina Pretuleac – fondatoarea brandului Criss Collection este o tânăra antreprenoare care a îmbrățișat industria textilă și are multe a spune în ceea ce privește colaborările internaționale cu producere în Moldova. Pe timpul pandemiei, Cristina a avut experiența reorientării afacerii și a reușit să pună la cale noi linii de producere pentru piața locală.
Stela Scripnic – fondatoarea Tandresse Boutique, de ani buni jonglează perfect cu ceea ce ține de comercializarea articolelor vestimentare în pas cu trendurile de moment. Cât efort necesită și ce înseamnă cliente mulțumite este o experiență demnă de considerat dacă vă doriți o afacere în acest sens.
Ne bucurăm să avem atâtea istorii de viață în primul rând și apoi istorii de femei în afaceri pentru că asta ne demonstrează că sa poate, iar noi vrem să le descoperim pe cât mai multe și să le îndemnăm să se asocieze cu cele care se aseamănă.
Fiecare dintre aceste femei devine un exemplu pentru generația următoare.
Mulțumiri și aprecieri membrei noastre Diana Găină pentru găzduirea evenimentului Meet AFAM Members – Istorii care inspiră – Femei creatoare a colecțiilor vestimentare în incinta V-Continental Business Center!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *