21

International Business Women Forum 2020 – Future trends of business

International Business Women Forum 2020 – Future trends of business – eveniment inedit organizat în regim online la 21.10.20.
Acest eveniment internațional este organizat de către partenerii noștri International Business Women Network dedicat femeilor pentru a motiva, educa, construi parteneriate internaționale, împărtăși experiențe și povești de succes și cel mai important – pentru a se încuraja reciproc să îndrăznească să devină antreprenoare de succes în orice domeniu.
În cadrul forumului au fost invitați vorbitori din Canada, Islanda, Georgia, SUA, România, Moldova, Germania și Lituania.
În calitate de reprezentat al Republicii Moldova a participat directorul executiv al Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova, doamna Iuliana Dumitraș, care a expus modul în care a fost afectată activitatea agenților economici din Republica Moldova de pandemia mondială fără precedent, bazându-se pe studiile, sondajele de opinie și datele statistice elaborate de către Camera de Comerț Americană din Moldova (AmCham Moldova), Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare și Banca Mondială.
În opinia noastră, dar și a tuturor experților care au participat în cadrul forumului, considerăm că o atenție sporită trebuie focusată pe
– gandește creativ;
– fii pregătit și mereu gata de schimbări;
– găsește-ți pasiunea;
– ai încredere în tine și în ceilalți;
– dobândiți noi abilități.
Din numele AFAM mulțumim mult pentru invitație la acest eveniment important partenerilor noștri IBWN și oportunitatea de a împărtăși bunele practici și perspectivele cu privire la viitoarele modele de afaceri din Republica Moldova.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *