71919829_1292363967590689_7499961459523190784_n

Lansarea Platformei Femeilor de Afaceri Transnistria și We Grow

Pe data de 5 octombrie 2019, Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova – AFAM în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare și Inovații din Tiraspol au dat start activității Platformei Femeilor de Afaceri din Transnistria și a avut loc lansarea proiectului WE Grow Program.

În cadrul evenimentului a fost prezentat conceptul Platformei, direcția de dezvoltare a acesteia și activitățile planificate. Această întâlnire a reprezentat o bună oportunitate de a crea un spațiu pentru comunicare și socializare cu doamnelor antreprenoare din Transnistria, dar și a cunoaște care sunt confruntările și barierele ce le întâlnește businessului mic și mijlociu în zona respectivă.

Platforma își va începe activitatea cu programul de training WE Grow, ce presupune un curs de instruiri gratuit, destinat să abiliteze și să îmbunătățească capacitățile de gestiune a afacerii în rândurile antreprenoarelor.

Această inițiativă a fost realizată cu susținere USAID. Lansarea Platforma Femeilor de Afaceri din Transnistria și We Grow Program Mulțumim partenererilor noștri și susținerii comunității AFAM!

 

Comments are closed.