34

Lansarea Programului de mentorat în afaceri pentru femei!

Criza cauzată de COVID-19 a afectat puternic întreprinderile mici și mijlocii, iar împreună cu acestea, mii de familii din Republica Moldova au înfruntat provocări majore, soldate cu pierderea locurilor de muncă, reducerea veniturilor și scăderea nivelului de trai.
Impactul negativ se răsfrânge si asupra femeilor, atât antreprenoare, cât și angajate, femeile fiind implicate în majoritatea industriilor afectate de COVID-19, cum ar fi: comerțul cu amănuntul, sănătate, turism, HORECA, educație și altele etc.
Ținând cont de provocările cu care se confruntă femeile la momentul actual, precum si lipsa accesului la finanțare, lipsa rețelelor și a mentorilor, Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova cu susținerea oferită de UN Women în Moldova, cu suportul financiar al Suediei lansează Programul de mentorat în afaceri pentru femei!
Timp de 3 săptămâni vom organiza 4 instruiri tematice și 40 de ore de mentorat individual axate pe urmatoarele domenii:
– Leadership în timp de criză;
– Management financiar și strategii de optimizare a costurilor;
– Digitalizare și afaceri online;
– Construirea rezilienței personale pentru a performa în afaceri.
Beneficiază de suportul gratuit a 4 mentore cu experiență și înscrie-te la Program, prin completarea formularului de participare ➡️ https://docs.google.com/…/1FAIpQLScNllZ2EA6…/viewform…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *