245369757_1904503986376681_4556121611188686434_n

#Meet_AFAM_Members cu antreprenoarea Pelaghea Tipu

Ieri am organizat un nou 💥 eveniment marca #AFAM în localitatea Peresecina, unde ne-a fost gazdă membra noastră Pelaghea Tipu, fondatoarea companiei Preva.
Cu o experiență de peste 16 ani în domeniul 🧵🪡 industriei textile, Pelaghea ne-a relatat istoria sa, provocările întâmpinate, cum a reușit să se dezvolte și să creeze locuri de muncă anume în localitatea sa de baștină, granturile la care a aplicat și proiectele viitoare ale companiei sale.
Cu prilejul Zilei internaționale a femeii din mediul rural, am avut deosebita plăcere să cunoaștem 5 antreprenoare din Peresecina, puternice și solidare, care ne-au prezentat produsele şi serviciile prestate de companiile lor, dar și au împărtășit din activitatea lor.
Antreprenoarele din Peresecina au reușit să ne farmece nu doar prin calitatea produselor sale, arhi-cunoscute în localitate, dar cel mai mult prin curaj și susținere reciprocă, și vă îndemnăm ca, atunci când veți fi în localitatea Peresecina, neapărat să treceți la
✅ Elena Catraniuc, fondatoarea brutăriei MARCU Bakery
✅ Alexandra Botan, fondatoarea Măcelăriei Botan
✅ Mariana Lupascu, producătoare de murături de casă
✅ Galina Busuioc, fondatoarea magazinului agricol SRL,,Busuioc Agro,,
✅ Nadia Costin, co-fondatoarea magazinului cu materiale de construcție PARTENER Peresecina. Partener.md
Evenimentul nostru a fost încununat prin plantarea copacilor 🌳 în incinta grădiniței de copii din Peresecina și datorită donației de arțari domnești din partea Galinei Busuioc, de astăzi, localitatea va fi mai verde.
Mulțumim mult 👏 gazdei Pelaghea Tipu pentru ospitalitate și încurajarea femeilor din regiune de a crea cu drag propriile afaceri, iar noi vă îndemnăm să susțineți producătorii locali din Peresecina.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *