p13

Natalia Chirică, Director Comercial al Companiei de Construcţii „Glorinal”

„Orice întâlnire în viaţă duce spre noi oportunităţi.”

Absolventă a universităţii de medicină, Natalia Chirică, Directorul Comercial al companiei de construcţii „Glorinal”, a reuşit să facă performanţă în domeniul de care mama ei se temea cel mai mult – construcţiile. Faptul de a avea pantofii mereu plini de praf şi ciment, cum însăşi mama ei zicea, nu a speriat-o, iar prin perseverenţă a reuşit să clădească nu doar imobiliare, dar şi… o carieră de succes. A reuşit şi datorită sprijinului pe care l-a avut, şi îl are, din partea tatălui ei, Vasile Chirică, persoană care îi este ca un mentor şi de la care învaţă în continuare. De la el a deprins şi măiestria de a fi un manager bun şi de a motiva personalul, lucru care garantează neapărat succesul. Tânăra recunoaşte că datorită lui compania mai există astăzi pe piaţă.

Deşi nu puţine au fost momentele în care a vrut să dea mâinile în jos, tânăra femeie de afaceri, a ajuns la concluzia că mereu se poate, întotdeauna există o soluţie pentru orice problemă. Cu toate că a reuşit să înregistreze performanţe deosebite, antreprenoarea continuă să se dezvolte prin cursurile la care merge frecvent, orele de profil, dar şi lectura care îşi aduce aportul său în dezvoltarea personală, astfel că nu trece nicio zi până nu citeşte cel puţin o pagină, spune Natalia Chirică.

Totodată, nu există lucruri principale sau secundare, toate îşi aduc aportul său spre noi experienţe sau oportunităţi. Pe lângă faptul că este o femeie de afaceri de succes, Natalia este şi o familistă convinsă. Aceasta încearcă să acorde cât mai mult timp copiilor săi, dar totodată, nu uită să fie şi o soţie iubitoare.

Satisfacţia de a profesa e cu atât mai mare cu cât compania îşi aduce aportul la schimbarea aspectului exterior al capitalei. Astfel, capitala a devenit un oraş modern, iar prin activitatea sa, compania continuă să îmbogăţească tradiţiile arhitecturale ale Chişinăului. „Glorinal” continuă să proiecteze şi să construiască atât locuinţe de elită, cât şi apartamente pentru buzunarul tuturor. Complexele locative şi comerciale, cele cu menire socio-culturală – toate poartă amprenta tendinţei continue spre perfecţionare. Particularitatea distinctivă a companiei este grija faţă de clienţi chiar şi după darea în exploatare a locuinţelor. Astfel că, beneficiarii pot propune propriul plan de repartizare a încălzirii, canalizării, reţelei electrice, precum şi amplasarea diverselor paravane, pot apela la serviciile designerilor noştri.

Datorită respectului cu care sunt trataţi clienţii, dar şi a seriozităţii cu care sunt abordate fiecare angajamente, „Glorinal” a reuşit să cucerească încrederea a tot mai multor persoane şi să devină o marcă recunoscută. De asemenea, firma a reuşit să se impună pe piaţă datorită calităţii lucrărilor şi serviciilor prestate clienţilor şi partenerilor, dar şi operativităţii de care dă dovadă în finalizarea cu succes a proiectelor iniţiate şi respectării obligaţiunilor contractuale faţă de investitori şi clienţi.

În anul 2008, compania „Glorinal” a fost apreciată cu distinsul titlu „Marca comercială a Anului”.

Compania „Glorinal” a fost fondată la data de 16 martie 1998 şi posedă o experienţă vastă în executarea lucrărilor de construcţie, iar numărul lucrărilor executate fiind unul foarte mare. Pe perioada de activitate, Glorinal a dat dovadă de o dezvoltare dinamică, a construit şi a dat în exploatare mai bine de 50 de obiecte, inclusiv complexe locative, obiecte de menire socio-culturale, spaţii comerciale ş.a. Au fost construite peste 2500 apartamente cu o suprafaţa totală de 200 mii m².

Acest articol a fost creat de către Asociaţia Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM), în cadrul proiectului „Istoria mea de succes”, cu sprijinul Programului ONU „Femeile în politică”, implementat de Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), în parteneriat cu Fundația Est-Europeană și Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, finanțat de Guvernul Suediei.

Comments are closed.