8

No. 10 Training WeGrow în Ungheni cu Svetlana Bodaci

De-a lungul timpului, conceptul de management al resurselor umane a avut numeroase modificări, sau completări, întrucât domeniul resurselor umane este într-o continuă dinamică.
Când vorbim defapt despre managementul resurselor umane, ne referim la o serie de activități realizate la nivelul organizației și care permit utilizarea eficientă a capitalului uman, pentru atingerea scopurilor și misiunii organizației, dar și cele individuale, aferente fiecărui angajat. Toate aceste procese sunt esențiale pentru succesul oricărei companii.
În webinarul AFAM We Grow – Managementul resurselor umane ne-am propus să explicăm importanța crucială la nivel organizațional și personal, care sunt tipurile de activități specifice departamentului de resurse umane și unui manager de resurse umane și tehnici cheie de delegare și motivare a echipei.
Evenimentul este organizat vineri, 26.06.20, ora 18.00, în cadrul proiectului We Grow, cu susținerea financiară a Ambasadei SUA și implementat cu suportul Asociatia Obsteasca Pentru Copii Si Tineret ‘Faclia’, realizat de către Svetlana Bodaci, Director resurse umane a companiei Moldcell.
Invităm toate doamnele să participe în cadrul acestui training online prin transmiterea unui mesaj la adresa afammoldova@gmail.com și noi vom remite linkul de acces la eveniment.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *