Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova cu suportul UN WOMEN, Ambasada Suediei și a Proiectului de Competitivitate Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei, a implementat Programul de mentorat în afaceri ”GoMentor! Dacă vrei să crești, alege-ți un mentor bun!”.

 

Lansarea programului a avut loc în decembrie 2017 în cadrul unei conferințe la care au participat peste 100 de femei din Republica Moldova. În cadrul evenimentului doamnele au avut ocazia să cunoască mai multe istorii de succes în mentorat împărtășite de membrele AFAM, au aflat care este rolul unui mentor la fiecare etapa de dezvoltare a unei afaceri și au avut parte de încurajări și discursuri inspiraționale de la E.S. Dna Signe Burgstaller, Ambasadoarea Suediei în Moldova și Dna Asya Varbanova, reprezentantă de țară interimară.

 

Scopul proiectul a fost ca, timp de nouă luni, 35 de femei din Republica Moldova care excelează în domeniul antreprenorial să beneficieze de mentorat și consultanță din partea membrelor AFAM, antreprenoare de succes sau femei în poziții de management în companii cu renume în țară.