În perioada 2019 – 2020, Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova –AFAM cu susținerea USAID a lansat proiectul Women Entrepreneurs Grow – WE Grow Program dedicat femeilor antreprenoare din Ungheni și Transnistria.

WE Grow Program  reprezintă o inițiativă destinată să abiliteze și să extindă cunoștințele de gestionare a afacerii în regiuni începând cu Ungheni și Transnistria pentru 15 antreprenoare per regiune, în parteneriat cu Asociația “Făclia”, Hubul de business Inno din Ungheni și Agenția pentru Inovații și Dezvoltare din Tiraspol.

Programul WE Grow a fost constituit din 10 traininguri, facilitat de către traineri, antreprenoare și membre AFAM cu experiență avansată, sesiuni individuale de coaching și mentorat, evenimente de business cu invitați din domeniu.

Trainerii au oferit participantelor instrumente practice și lucrative adaptate la profilul businesului pe care îl dețin și au susținut doamnele în procesul de aplicare și monitorizat continuitatea și indicatorii de creștere.

Extinderea teritorială reprezintă una din direcțiile strategice de dezvoltare a asociației și are ca scop susținerea și îmbunătățirea climatului economic a businesului mic și mijlociu pe întreg teritoriul țării.

Aducem mulțumiri partenerilor noștri și susținerii comunității AFAM, pentru implicare la realizarea acestui proiect.