38

Ștefan Vodă este mai bogat de acum cu o zonă verde!

În cadrul proiectului #Un_arbore_pentru_eternitate am reușit să contribuim la amenajarea unui spațiu verde în preajma Incubatorului de Afaceri din Ștefan Vodă și să transmitem îndemnul de a lăsa o #urmă pentru generațiile viitoare.
Impresionate și să cunoaștem 25 de antreprenoare, cu istorii inspiraționale, determinate să dezvolte localitatea și să ofere servicii de calitate, iar în cadrul sesiunii de consultanță au primit sfaturi prețioase și exemple practice de la Președinta AFAM, Angela Gladei, care a realizat și noi conexiuni și asocieri între companii cu aceeași activitate.
Un aspect demn de admirat este susținerea oferită de către autoritățile publice locale și în cadrul evenimentului a participat și vicepreședintele Consiliului raional Ștefan Vodă, Valentina Barbei și viceprimarul orașului Ștefan Vodă, Luchian Olga.
Aprecieri și sincere mulțumiri Adelinei Babăneagră care, cu dedicație și mult suflet susține și încurajează antreprenoarele din Ștefan Vodă să aplice la diverse granturi, să participe în cadrul instruirilor și să își dezvolte afacerea.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *