23

Un nou eveniment offline în comunitatea #AFAM

Doamnele noastre au avut o plăcere de a descoperi, nu doar producătorii autohtoni, siluete de birou, dar o multitudine de lucruri frumoase, emoții deosebite la evenimentul marca #AFAM Masterclass – Women Dress for Success.
Evenimentul a avut loc sâmbătă, ora 13:00, în incinta Digital Park, unde am beneficiat de consultația stilistului Irina Feschenko și de misterul colecției de toamnă a Brandului Georgette, condimentat cu ochelarii Felicia Optic Center și gențile Haskel.
Evenimentul a reușit să desfășoare în cel mai inedit mod datorită partenerilor noștri și suntem recunoscători:
• Digital Park – un ecosistem cu spații de lucru care inspiră. Apreciem enorm și mulțumim doamnei Aurelia Salicov și echipei Digital Park pentru suport și deschiderea de a fi gazda evenimentului AFAM Masterclass – Women Dress for Success.
• Stilistei Irina Fescenco, pe care am ascultat-o cu o deosebită placere tot ce a împărtășit din cunoștințele sale în materie de stil și artă.
• Cartea de vizită a evenimentului Brandul Georgette– brandul de îmbrăcăminte pentru femei încrezătoare în sine, care preferă stilul casual, cocktail, dar și costume de birou cu un desing impecabil.
• Felicia Optic Center – partenerul evenimentului cel mai mare salon din Moldova de ochelari, lentile şi accesorii, precum şi lentile de contact şi mijloace de îngrijire.
• Haskel – este o companie autohtonă ce produce genţi pentru femei, poşete, genţi sport, rucsace, care colaborează cu diverse brănduri internaționale, pentru a fi create Capsule Collections.
Bronette Accessories, care ne-a susținut în cadrul evenimentului de a fi strălucitoare și memorabile prin accesorizare.
• Surpriza evenimentului, interpreta Dana Marchitan, pentru buna dispoziție făurită.
Din numele #AFAM mulțumim mult pentru susținere, prezență și emoții împărtășite la acest eveniment.
Urmăriți-ne și scrieți-ne dacă ați dori să mai organizăm astfel de evenimente?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *