Screenshot (664)

Un workshop despre oportunitățile, beneficiile și soluțiile pe care le oferă comerțul electronic, a fost organizat de AFAM

A demarat seria de instruiri, seminare și workshopuri organizate de AFAM – Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova despre experiențe în afaceri și abilitare economică a femeilor. Primul eveniment a avut loc on-line cu genericul ”Trenduri în e-commerce”, prezentat de Tatiana Mereuță, Country Manager Oriflame Moldova, membră al Consiliului AFAM.

VEZI AICI WORKSHOPUL 

Participantele la workshop-ului au putut afla ultimele tendințe în domeniu și soluții pentru  principalele provocări cu care se confruntă comunitatea de afaceri la momentul actual. Totodată s-a discutat despre rolul și locul comerțului electronic  în perioada pandemică, post-pandemică și acum, când în statul vecin, Ucraina, au loc acțiuni militare.

Organizatoarele workshop-ului au îndemnat auditoriul să persevereze pe cale digitizării afacerii și interacțiunii electronice cu clienții, deoarece digitizarea economiei poate contribui enorm la promovarea conceptului de abilitare economică a femeilor.

Potrivit directorului executiv al AFAM Lilia Palii seria respectivă de activități are ca scop consolidarea capacităților membrelor AFAM și altor beneficiari pe domeniul antreprenoriatului femininși abilitarea economică a femeilor.

Următorul workshop va avea loc pe 14 iulie cu genericul ”Tehnici de abordare  pozitivă situaționale bazate pe 4 de „D” si 4 de „I„ ”, prezentat de Angela Gladei,  Președinta “Business Development Capital”.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *