AFAM MD

Beneficii

1. Apartenența la cea mai activă comunitate a femeilor de afaceri

AFAM este o rețea cu membre din peste 20 de domenii de activitate. Lunar, membrele sunt invitate la cel puțin 3 evenimente și activități de business sau lifestyle.

2. Relații noi, parteneriate și promovare

Membrele AFAM au acces la platforme de comunicare internă pe teme de business, cât și lifestyle, prin intermediul cărora își promovează servicii și produse, se ajută reciproc cu recomandări și sfaturi utile.

Totodată, AFAM organizează pentru membrele sale un spectru larg de evenimente pentru business networking în parteneriat cu asociații de business locale și internaționale.

AFAM este comunitatea în cadrul cărora dumneavoastră vă puteți promova serviciile și produsele companiilor, precum și distribui materiale informaționale despre oferte către baza de date AFAM.

3. Dezvoltarea permanentă a capacităților profesionale și antreprenoriale

În calitate de membră AFAM veți beneficia de traininguri și întâlniri cu experți cunoscuți din domeniul business. Subiectele trainingurilor sunt sugerate de către membre în cadrul team buildingurilor organizate la începutul fiecărui an, chestionare de opinie, sondaje și propunerile Consiliului de Administrare AFAM conform studiilor actuale ale activității antreprenoriale.

4. Acces la evenimentele și proiectele marca AFAM

AFAM organizează anual peste 50 de evenimente din domeniile business și lifestyle. Toate proiectele și activitățile desfășurate sunt în beneficiul membrelor și conțin informație utilă pentru doamnele antreprenoare din toate domeniile de activitate și la diferite etape de dezvoltare a afacerii, cât și femeilor în poziții manageriale.

5. Participarea la elaborarea inițiativelor legislative din domeniu

AFAM este membru permanent în cadrul Consiliul economic pe lângă Prim-ministrul Republicii Moldova și membrele pot beneficia de suport în rezolvarea impedimentelor cu care se confruntă în cadrul activității antreprenoriale. AFAM beneficiază și de sprijinul altor asociații importante de business din Moldova în activitățile sale de lobby și advocacy.

6. Reduceri la serviciile și produsele membrelor și partenerilor AFAM

AFAM este partener în cadrul multor conferințe sau traininguri de anvergură din Moldova, în special cu participarea speakerilor străini. În urma acestor parteneriate membrele AFAM beneficiază de reduceri la procurarea biletelor de participare și a altor produse. AFAM este comunitatea în cadrul cărora dumneavoastră vă puteți promova serviciile și produsele companiilor, precum și distribui materiale informaționale despre oferte către baza de date AFAM, precum și primi reduceri la produsele și serviciile prestate de membrele AFAM.