Trans4

Forumul femeilor antreprenoare de pe ambele maluri ale Nistrului

Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova împreună cu Regional Association of Ceative Laboratories, Arts and Crafts din Transnistria au organizat pe data de 30 octombrie 2017 la Tiraspol, primul Forum al Femeilor Antreprenoare de pe ambele maluri ale Nistrului.

Evenimentul a fost realizat cu susținerea UNPD Moldova și a oferit participantelor posibilitatea să afle despre oportunități de finanțare disponibile pentru femei, dar și să facă schimb de experiență între cele două maluri. Mai mulți donatori prezenți la eveniment au salutat inițiativa organizării unui astfel de eveniment și au încurajat participantele să realizeze cât mai multe inițiative comune.

În cadrul Forumului, membra onorifică AFAM și managerul Programului de Susținere a Micului Business BERD Veronica Arpintin, și ex-Președinta AFAM, consultant economic în cadrul Secretaritului Consiliului Economic al Prim-ministrului Olga Melniciuc au relatat care sunt perspectivele de creștere și dezvoltare a antreprenoriatului feminin și cum participantele își pot dezvolta afacerile lor. La fel, Directorul Executiv AFAM, Alina Mâțu a povestit istoria și etapele de creștere AFAM, iar Dna Angela Gladei a povestit experiența sa de peste 20 de ani în afaceri. Tot în cadrul evenimentului mai multe doamne de afaceri din regiunea Transnistreană au relatat istoriile lor de business și perspectivele de viitor.

La forum a fost semnat un acord de colaborare între asociațiile organizatoare, care prevede dezvoltarea și consolidarea cooperării între Asociația Femeilor Antreprenoare sin Moldova și Regional Association of Ceative Laboratories, Arts and Crafts.

Comments are closed.