108-1080644_email-newsletter-transparent-png-email-newsletter-png-png

Newsletter AFAM

În ultimele luni, AFAM s-a dedicat și pus accentul 🔰 pe promovarea femeilor antreprenoare și în poziții manageriale, încurajarea femeilor să învețe lucruri noi și astfel să-și consolideze independența, dar și de solidarizare pentru cauze nobile.
Vă mulțumim 👏că ne sunteți alături și urmează să dezvoltăm noi proiecte pe platforma noastră dedicate antreprenoarelor și să continuăm implementarea celui mai solicitat proiect – Proiectul de mentorat și consultanță cu experți notorii din Republica Moldova prin abordarea subiectelor actuale.
Nu uitați să ne urmăriți 👀 pe facebook și instagram pentru noutăți zilnice și rămâneți pe fir pentru mai multe proiecte lansate.
AFAM este o asociație care are misiunea 📌 de a susține creșterea potențialului feminin în domeniul antreprenorial și managerial în Republica Moldova. Ne dorim să poată beneficia toate doamnele de suportul necondiționat al membrelor AFAM, expertiza noastră în această perioadă dificilă și vă îndemnăm să deveniți membră în comunitatea noastră, care are peste 70 de membre din 21 de domenii, la linkul ➡️ http://www.afam.md/cerere-de-aderare-afam/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *