1-5

AFAM EXPERTS BATTLE: Promovarea afacerii prin prisma brandului personal vs corporativ

AFAM a organizat pe data de 31 mai 2019, un Experts Battle: Promovarea afacerii prin prisma brandului personal vs corporativ având de această dată 5 experți.

Protagoniștii evenimentului au fost: Nata Albot, jurnalistă și festival producer, directoare K Lumea, Ruslan Cojocaru, fondatorul rețelelor de restaurante Tucano Coffe și Oliva, Angela Gladei, managing partner Business Developement Capital și Președinta AFAM, Pavel Zingan, jurnalist și fondatorul Zingan.com, Ludmila Gogu, directoarea Chateau Vartely.

Evenimentul a adunat membre ale asociației cât și doritori de fi prezenți la un battle adevărat între invitați care și-au atins succesul cu forțe propii și au împărtășit publiciului opiniile, viziunile, cunoștințele și experiența.

Câteva sugestii din partea experților:

Nata Albot: „Ce promovoare nu ai alege pentru afacerea ta, vei construi un Branding Personal Puternic sau Corporativ, NU poţi crea o imagine autentica, credibilă și durabilă fără un fond – sâmbure sau esenţa!”

Angela Gladei: „Să nu uităm că toți suntem muritori, Echipa este cea care creeaăa sustenabilitatea în timp a unei companii!”

Ludmila Gogu: „Nu vă fie frică să investiți în promovarea brandului profesional al angajaților voștri, chiar dacă vor pleca. Asigurați continuitatea – diversificând riscurile, astfel încât fiecare angajat sa fie pregătit să înlocuiască în momente critice minim 3 colegi!”

Pavel Zingan: „Oferiți cota-parte din companie, simtul proprietații cel mai bun motor de motivare internă!”

Ruslan Cojocaru: ” Misiunea unui antreprenor și lider autentic este să dezvolte oamenii din echipa sa, chiar dacă vor decide sa se detașeze și să își creeze companii proprii în aceeași nișă. Antreprenorul este de fapt un creator de valori, pe care nu le ține doar pentru el, ci le împartașește cu toți din jurul său!”

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune Q&A, reușind să potolească curiozitatea participanților de a cunoaște mai multe și a răspunde la întrebări concrete cu care se confruntă.

Mulțumim partenerului și gazdei evenimentului Summit Events.

Comments are closed.