A4BD1C5E-03FD-40FC-8D24-14EEE20061AA

Astăzi a fost desfășurată Ședința Membrelor AFAM

Angela Gladei, Președintele Consiliului AFAM a făcut o retrospectivă a agendei de acțiune menționînd importanța consolidării capacității a asociației  ca pilon cheie a procesului de schimbare în domeniul antreprenoriatului feminin. Totodată a fost prezentată și Lilia Palii în calitate de Director Executiv, care a menționat  următoarele: ”Am acceptat provocarea pentru că am fost impresionată de potențialul și nivelul înalt de responsabilitate a membrelor AFAM, pentru a întreprinde acțiuni eficiente şi a produce schimbări pozitive pentru beneficiarii sai  și comunitate”.

În cadrul evenimentului, care a adunat fondatoarele și membrele  Asociației (femei antreprenoare, conducătoare ale unor companii și asociații de afaceri notorii din Moldova), a fost făcută prezentarea noului concept strategic de activitate a AFAM în perioada următoare.

AFAM are o istorie bogată, poziționându-se pe parcursul a aproape 10 ani de activitate ca o platformă de nivel național ce întrunește femei practiciene care dețin capacități de expertiză și experiențe bune ce pot  contribui la dezvoltarea profesională a comunității antreprenoriale, influența agenda de politici, promova incluziunea  socio-economică a femeilor și egalității de gen.

Și pentru că puteți valorifica timpul util și dezvoltativ împreună cu AFAM, chiar de săptămâna viitoare lansăm câteva workshop-uri.

  • 7 iulie – Trenduri in E-commerce” (T. Mereuță, Director general Oriflame Moldova);
  • 14 iulie – Tehnici de abordare  pozitiva situaționale bazate pe 4 de „D” si 4 de „I„ (A. Gladei,  Președinte Business Development Capital”);
  • 22 iulie – Leadership “Charismatic” în lumea VUCA (C. Bugaian, Director General Moldcell)

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *