IMG-2bc99392f9685e2f5cfeb68a21128454-V

Consolidare de capacități spre realizarea unor campanii de comunicare advocacy pentru Platforma de abilitare economică a femeilor

La 19 septembrie, AFAM a participat la cursul de instruire zi cu privire la tehnici și metode de comunicare în cadrul unei campanii de advocacy, organizat sub egida Centrului pentru Întreprinderi Private Internaționale (CIPE). În cadrul evenimentului au participat   Natalia Otel Belan, Director Regional pentru Europa de Est & Eurasia, CIPE și Elena Rațoi, Program Officer, CIPE Moldova.

Cursul a fost desfășurat de Anastasia Baklan, Program Officer, CIPE / CWEE, expert oîn comunicarea public-privată. Agenda sesiunii a inclus subiecte  și exerciții practice ce vizează ”Comunicarea  internă în cadrul organizației și alianțelor”; ”Comunicarea externe: pozitionare, branding”; ”Elemente de poziționare a proiectelor economice și a agendei de afaceri”; ”Dezvoltarea mesajelor cheie pentru publicul țintă”; ”Relațiile cu mass-media”; ”Utilizarea rețele sociale și  instrumente de implicare a publicului pentru a construi loialitate și a consolida procesul de advocacy”.

Evenimentul a fost realizat în carul suportului realizat de  consorțiului Women and Girls Empowered (WAGE), Center for International Private Enterprise (CIPE) și Asociația Barourilor Americane Inițiativa pentru Supremația Legii (ABA ROLI), în cadrul inițiativei „Reducerea Barierelor în calea Abilitării Economice a Femeilor în Moldova”, finanțată de către Secretariatul Oficiului Departamentului de Stat al SUA pe Probleme Globale ale Femeilor (S/GWI).

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *