FEE_membră

AFAM va implementa un proiect de consolidare a capacităților asociației

Toamna începe cu noutăți bune pentru AFAM!

Începând cu  luna septembrie dăm start proiectului de consolidare a capacităților Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova – AFAM, care va fi implementat cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate Suedia în cadrul proiectului ”Cetățeni activi, Comunități prospere”.

Acțiunile vor fi orientate spre consolidarea capacităților profesionale și dezvoltării personale a membrelor AFAM, elaborarea unui program de abilitare economică a femelilor, sporirea vizibilității  agendei de acțiune conform misiunii, vizunii strategice și obiectivelor asociației.

Misiunea AFAM: Susținerea creșterii potențialului feminin în domeniul antreprenorial și managerial în Republica Moldova.

Viziunea strategică AFAM: AFAM tinde spre crearea unui viitor în care toate fetele și femeile din RM să fie privite și tratate în mod egal  cu bărbații în toate aspectele vieții politic, economic și social și să fie recunoscute, bine respectate și cu adevărat împuternicite.

Acest proiect/eveniment este realizat de „Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova” cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Suedia.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *