244670025_1899160476911032_5822014903555601124_n

AFAM participă în cadrul Proiectului USAID „Instanțe Judecătorești Model”

Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova este o comunitate de femei, implicate activ în antreprenoriat și funcții de conducere 💁‍♀️
#AFAM se implică nu doar în activități de dezvoltare personală și profesională, dar și promovează ⚡ în activitatea sa valorile și interesele naționale, civice, ale democrației şi statului de drept.
În acest sens, din numele AFAM a fost delegată pentru participare în cadrul Proiectului USAID „Instanțe Judecătorești Model”, membra Consiliului de Administrare AFAM, Aurelia Irodoi, jurist, arbitru și fondatoarea Biroului Individual de Mediere ”Aurelia Irodoi”.
În cadrul sesiunii s-a discutat activ despre
✅ monitorizarea performanței instanțelor judecătorești
✅ planificarea strategică
✅ mecanisme online de reclamații
✅ implicarea comunității
✅ îmbunătățiri la Programul Integrat de Gestionare a Dosarelor, inclusiv despre metodele alternative de soluționare amiabilă prin mediere, rolul și eficiența medierii pentru persoanele aflate în litigiu, etc.
Proiectul USAID „Instanțe Judecătorești Model” își propune să sprijine judecătoriile din Moldova în realizarea și menținerea statutului de instanță model și să acorde asistență națională pentru facilitarea schimbărilor necesare în vederea sporirii eficienței, performanței și calității serviciilor judecătorești.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *